Misafir 20 Aralık 2006 Paylaş 20 Aralık 2006 ben yazdan buyana junyan kullanıyorum. Merceklerini ve ledlerini değiştirdim. Düzgün kapatılırsa su almıyor. Buğu bile yapmadı. Fk alırsan yükseklik ayar motorunu takabiliyosun. Bi de fk larda üstte ve yanlarda sinyal var die biliyorum. Malzem kalitesi olarak fk daha iyi ama görünüm ve fiyat/performans olarak junyan önde. Sonarı bilmiyorum ama fk ve junyan alırsan xenon la birlikte mercekleri değiştirmen gerekir. o zaman daha sonra bu konu hakkında baya kafanızı agrıta bilirim dimi ??? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Aralık 2006 Paylaş 23 Aralık 2006 Tabi ki seve seve Tam süper oldu ... alıyorum o zaman Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 14 Ocak 2007 Paylaş 14 Ocak 2007 Abicim niye haber vermiosun yau. Gider beraber takardık farı, yayı. Hayırlı olsun,tam süper olmuş. Ama bi 17 artık di mi yani yaau. Yorum bağlantısı
Can Karacaer 14 Ocak 2007 Yazar Paylaş 14 Ocak 2007 Farlar mükemmel olmuş, bence tampon Mehmet Abi'ninki gibi böyle kalmalı... Güle güle kullan... Jantlar satılığa çıkarsa haberimiz olsun Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Ocak 2007 Paylaş 14 Ocak 2007 Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan, güzel olmuş. Yorum bağlantısı
Murat Erşen 14 Ocak 2007 Paylaş 14 Ocak 2007 güle güle kullanın. farlar çok güzel olmuş. siszinde belirtiğiniz gibi tamamlayacak yeni bir tampon takıldığında bütünlük tamam olucak. şahsi fikir yeni tamponda hava giriş ızgarasının olduğu bölümlerde mat siyah kullanılırsa farları tamamlayacaktır. yay lar kaç cm lik ve eski bir fotoğrafı ile yeni fotoğrafı nı yan yana getirme şansınız var mı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2007 Paylaş 14 Ocak 2007 Can güzel olmuş.. Güle güle kullan.. Biraz detay alayım.. Bağlantıyı nasıl hallettin.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ocak 2007 Paylaş 14 Ocak 2007 silikonla guzelce tutturup kapattı ama soyle bı sorun oldu sağ sinyali yakınca far motorları devreye giriyor yarın onu halledecem.Çok komik olmuştur.. Neyse hallolur.. Bence; sen odaklan konuya.. Yorum bağlantısı
Bora Lahna 15 Ocak 2007 Paylaş 15 Ocak 2007 farlar gercekten cok guzel olmus, yaylarda hayırlı olsun... can su plakalıkları cıkarmalısın bence... Yorum bağlantısı
Levent Eksen 15 Ocak 2007 Paylaş 15 Ocak 2007 (düzenlendi) Can güle güle kazasız belasız günlerde kullan, gayet şık olmuş, tampon olarak kafanda güzel bişeyler var belli, devamını bekliyoruz.. bide unutmadan, yayları AP almışsın ne kadara mal oldu? Sence amortisör değişiminede gerek var mı, taktıktan sonra trafiğe kapalı alanda bi drift yapmışsındır kesin 15 Ocak 2007 tarihinde Levent Eksen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bora Lahna 15 Ocak 2007 Paylaş 15 Ocak 2007 can plakalıkları sok abi vidayı, sonra plakayı tekrar vidala vıdaların ustune beyaz tıpalar var onlardan takabilirsn yada app plaka, ben app kullanıyorum ( orjınaller bagajda )... 3cm lik yay kullanıyorsan amortısor deiştirmene pek gerek yok, ben öle kullandım hıc bi sorun yasamadım, gayette ii di performansı... suan da zaten yaylar koray abinin arabada rs tamponu cok sık olur gercekten, onu yaptırcaksan direk onu tak derim makyajlı kasanınkı pek guzel durmuo, bu tamponu kullanıcaksan eger sis farlarını tak derim, far ıcındekı sinyalleri parklara baglat gercekten cok sık duracak emın olabilirsin... abi valla goruselım su aralar baya yogunum ama malum final haftası Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 15 Ocak 2007 Paylaş 15 Ocak 2007 Farlar güzel olmuş, birde yaylanmış fotoları görsek iyi olacak.Eline sağlık. Orjinal tanponu kullanıp orjinal sinyalleri parklarla beraber kullanırsan ve sis lambalarını takarsan araba daha bir güzel görünecek Yorum bağlantısı
Onur Karakaya 16 Ocak 2007 Paylaş 16 Ocak 2007 Çok şık güle güle kullan farlarla ilgili detay veririmisin maliyet vs. Yorum bağlantısı
Özgür Yıldız 16 Ocak 2007 Paylaş 16 Ocak 2007 güzel olmuş can. Güle güle kullan. Appleri akköprüde yaptırabilirz, ben orada yaptırmıştım. Sana da acilen 17 gerekiyo Yorum bağlantısı
Levent Eksen 1 Şubat 2007 Paylaş 1 Şubat 2007 Focus I in orijinal xenonu.. bu fardan servislerde bulabilir miyiz acaba? bu xenon işi kafamı iyice kurcalamaya başladı, makyajsız kasaların gece görüşü çok düşük.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
V.Ceyhun Emir 1 Şubat 2007 Paylaş 1 Şubat 2007 Ebay'da çifti 400 dolara vardı. Buna benzer ama xenon olmayan aksesuar farlar var, 150-200 eu fiyatları, bunlardan alıp xenon lamba da takılabilir belki... Yorum bağlantısı
Çağdaş Hatırnaz 1 Şubat 2007 Paylaş 1 Şubat 2007 farlar cok guzel bence her focusta olmalı.hatta ford bunları serı uretımden bu sekılde cıkarsa ya http://www.otoclubturkiye.com/forum/public/style_emoticons/default/lol.gif Yorum bağlantısı
Can Karacaer 2 Şubat 2007 Yazar Paylaş 2 Şubat 2007 makyajsız kasaların gece görüşü çok düşük.. İmzandan da anlşıldığı üzere hiç Şahin kullanmamışsın... Yorum bağlantısı
Recommended Posts